Fraktura predstavlja nove knjige na Interliberu!

untitled

Ljubitelje najbolje literature Fraktura očekuje na Interliberu od 8. do 13. studenoga i poziva da na njezinu štandu 9b u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma potraže zanimljiva nova beletristička i publicistička izdanja uglednih domaćih i stranih autora kao i akcijske ponude odabranih naslova.

Od Frakturinih novih izdanja posebno valja istaknuti knjige vodećih hrvatskih autora Slavenke Drakulić, Mileva Einstein, teorija tuge, i Miljenka Jergovića, Wilimowski, potom Žabe kineskog nobelovca Mo Yana, nestrpljivo iščekivani hit-roman La Templanza – vinograd života španjolske književne zvijezde Maríje Dueñas te roman Juda jednog od najboljih pripovjedača današnjice Izraelca Amosa Oza. Posebno je fascinantna biografija Moj život diplomata i političara Vladimira Velebita, jedne od najvažnijih povijesnih figura dvadesetog stoljeća, a tu je i provokativna knjiga Srećka Horvata Radikalnost ljubavi.
 

Nikako ne treba zaboraviti susrete s autorima koji će na Frakturinu štandu u 18 sati potpisivati primjerke svojih knjiga: Miljenko Jergović u srijedu 9. 11., Enes Kišević u četvrtak 10. 11., Franjo Janeš u petak 11. 11. i Slavenka Drakulić u subotu 12. 11.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s