11. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”

Uključite se u 11. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti. Plakat natječaja 2016

Natjecati se mogu fotografi amateri bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita. Kriteriji za natječaj obuhvatit će maštovitost i kreativnost fotografskog rada te iskrenost doživljaja autora.

Ocjenjivačku komisiju imenovat će organizator natječaja, Hrvatsko čitateljsko društvo koja će od ukupnog broja prijavljenih radova na natječaj odabrati 3 pobjedničke fotografije (http://hcd.hr/2016/06/02/foto-natjecaj-smijesak-citajte-2016/). Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd.hcd@gmail.com.

Fotografski natječaj počinje 1. lipnja i traje do 25. kolovoza 2016. godine, a pobjednike ćemo proglasiti 8. rujna 2015. na stručnom skupu povodom Međunarodnog dana pismenosti koji je ove godine tematski posvećen motivaciji i strategijama za poticanje čitanja.

Fotografski natječaj podržava Hrvatska zajednica tehničke kulture – Hrvatski fotosavez.

Provjerite Pravila i ispunite Prijavnicu! Veselimo se vašim radovima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s