Najčitatelji KGZ-a u 2015. godini

Knjižnice grada Zagreba pozivaju na završnu svečanost i proglašenje Najčitatelja za 2015. godinu koja će se održati u ponedjeljak, 14. ožujka, u 12 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

Riječ je o Izboru kojeg Knjižnice grada Zagreba po petnaesti put organiziraju za djecu starije osnovnoškolske dobi (12 do 14 godina) u cilju poticanja interesa za knjigu i čitanje.

Na završnoj će svečanosti Davorka Bastić, ravnateljica Knjižnica grada Zagreba, proglasiti najčitatelje – dječaka i djevojčicu koji dijele prvo mjesto i tom im prilikom uručiti članske iskaznice za besplatno korištenja usluga u svim Knjižnicama grada Zagreba do njihove punoljetnosti.

U programu sudjeluju najčitatelji prošlih generacija – danas uspješni mladi ljudi, glumac Silvio Vovk, KGZ band u kojem sviraju i pjevaju knjižničari i autorice knjiga za djecu i mlade Sanja Polak i Julijana Matanović.

Partneri projekta su predstavnici uglednih izdavačkih kuća Algoritam, Mozaik knjiga i Profil Knjiga, Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski, OKI, Lenovo, Microline d.o.o.i Atlantic Grupa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s