Poziv na 15. Skupštinu HČD-a

piše Kristina Čunović, predsjednica HČD-a 2014-2016

Hrvatsko čitateljsko društvo poziva na 15. (izbornu) skupštinu HČD-a i stručno predavanje Imke Hanssen koje će se održati u petak, 22. travnja 2016. u 11 sati u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”, Ljudevita Šestića 1, Karlovac.

Poziv na Skupštinu

O predavanju Imke Hanssen

S obzirom da je 2016. godina izborna godina, ljubazno molimo predsjednike ogranaka HČD-a da na adresu hcd.hcd@gmail.com dostavite dvogodišnje izvještaje o provedenim aktivnostima. Svaki ogranak ima pravo biti predstavljen na Izbornoj skupštini bilo predsjednikom ogranka ili delegatom, molim da nam najkasnije do 10. travnja dostavite ime delegata koji će na Izbornoj skupštini predstavljati pojedini ogranak i samim time glasovati za novo predsjedništvo.

Također, prema Statutu HČD-a, svaki član ima pravo kandidirati se za predsjedništvo HČD-a pa molim da razmislite biste li to željeli učiniti za mandatno razdoblje 2016.-2018. Svoje prijave/kandidature za predsjednika ili dopredsjednika HČD-a možete poslati na hcd.hcd@gmail.com najkasnije do 14. travnja.

Nakon Izborne skupštine u 12 sati održat će se vrlo interesantno predavanje “Projekti i inicijative za poticanje motivacije za čitanje u Njemačkoj“ predavačice Imke Hanssen s Akademije za poticanje čitanja Donje Saske. Predavanje je organizirano u suradnji s Goethe-Institutom Hrvatska.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s