Izložba “Smiješak… čitajte!”

piše Snježana Berak, snjezana.berak@knjiznica-bjelovar.hr

Hrvatsko čitateljsko društvo 2015. proslavilo je svoju dvadesetu obljetnicu. Tim povodom organiziralo je i jubilarni 10. fotografski natječaj Smiješak… čitajte!, a devet najboljih radova čine foto-izložbu koja putuje Hrvatskom. Zahvaljujemo i ovom prilikom Narodnoj knjižnici “Petar Preradović” Bjelovar na financijskoj potpori u realizaciji izložbe.

pobjednicke fotografije

Izložba je do sada gostovala u Kući Europe u Zagrebu, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina, u Narodnoj knjižnici “Petar Preradović” Bjelovar, sada je možete pogledati u splitskoj Gradskoj knjižnici Marka Marulića, a nakon toga krajem ožujka u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima.

Fotografije su otisnute na capafixu, opremljene aluminijskim okvirima s nosačem za postavljanje, veličina fotografija je 50×70 cm.

Izložba je putujuća i možete je dobiti bez naknade. Potrebno je organizirati dostavu (koju plaćate) ili možete sami doći po nju.

Za sve dodatne informacije kao i dogovor oko preuzimanja izložbe kontakt osoba je: Snježana Berak, Narodna knjižnica „Petar Preradović“ Bjelovar, 043/244-447 ili 098/832-222.

Neka izložba putuje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s