PiČi! – piši i čitaj

Novi projekt Knjižnice Vladimira Nazora (Knjižnice Grada Zagreba) i CeKaPe-a, jednom mjesečno nudi užitak u čitanju tekstova – novih, neobjavljenih, prvi puta pročitanih, ali i onih koji su završili u koricama knjiga gosta kojeg dovodimo.

Prvi četvrtak, 25. veljače 2016. u 18 sati PiČi-mo s književnicom Ksenijom Kušec!

Ksenija Kušec objavila je pet knjiga, a njezine kratke priče, od kojih je većina nagrađena, sudjelovale su na brojnim književnim natječajima u regiji. Autorica je zbirke priča Reci mi sve (CeKaPe, 2013.) i romana za djecu Janko i stroj za vrijeme (Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, 2013.) i Prozirna Lili (Evenio, 2015.), a prema njezinoj zbirci priča za djecu Priče iz Sunčeva sustava (Profil, 2010.) nastala je i kazališna predstava koja se izvodi u zagrebačkoj Tvornici lutaka. S posljednjom knjigom za odrasle, romanom Sobe (CeKaPe, 2014) čvrsto je pozicionirala svoje mjesto na hrvatskoj književnoj sceni i stekla brojnu čitateljsku publiku.

Nakon Ksenije Kušec, svoje tekstove čitate vi. Donesite svoje priče, pjesme, dijelove romana ili dramskog teksta i podijelite ih s nama. U prijateljskoj, poticajnoj atmosferi razgovarat ćemo o vašim tekstovima, književnosti, pisanju. Cilj nam je okupiti kreativce, mlade pisce i čitatelje.

PiČi-mo zajedno u jedinstven, neponovljiv svijet Pisanja i Čitanja!

Prvu tribinu moderira Sanja Vučković. Više na: http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/pici-pisi-i-citaj/28627

2 thoughts on “PiČi! – piši i čitaj

  1. Novi projekt Knjižnice Vladimira Nazora (Novi Zagreb) i CeKaPe-a, jednom mjesečno nudi užitak u čitanju tekstova – novih, neobjavljenih, prvi puta pročitanih, ali i onih koji su završili u koricama knjiga gosta kojeg dovodimo.
    Knjižnica Vladimir Nazor se ne nalazi u Novom Zagrebu i nije Knjižnica Novi Zagreb iako obje spadamo u mrežu knjižnica grada Zagreba, molim popraviti. Hvala!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s