Međunarodni dan pismenosti 2015 – 20 godina HČD-a i poziv na skup!

plakat_citajmo_FINALmail_A3print2015

Hrvatsko čitateljsko društvo poziva sve na prijavu za sudjelovanje na stručnome skupu “Rana pismenost i poteškoće u čitanju” koji će se održati 8. rujna 2015. godine povodom obilježavanja Međunarodnoga dana pismenosti 2015. godine u Kući Europe, Cesarčeva 6, Zagreb od 10:00 do 15:00 sati.

Pozivnicu i program stručnog skupa pogledajte na: https://goo.gl/7rcUzO.

Skupom ujedno obilježavamo 20. obljetnicu HČD-a i 10. foto-natječaj “Smiješak… čitajte”. Pokrovitelj je Ministarstvo kulture.

Prijavu za sudjelovanje potrebno je dostaviti tajnici Hrvatskog čitateljskog društva e-poštom na hcd.tajnica@gmail.com (ime i prezime sudionika, ustanova, e-mail) do 3. rujna 2015. Broj sudionika je ograničen.

Autorica ilustracija, plakata i pozivnica je Helena Bulaja iz tvrtke za audio-video produkciju Moje čarobne misli d.o.o. koju je osnovala 2011. godine na temeljima uspješno realiziranih pionirskih djela digitalnog izdavaštva i interaktivnog pripovijedanja. Tvrtka Moje Čarobne Misli nastavlja međunarodni krosmedijski rad Bulaja Naklade i progresivne ideje u interaktivnom pripovijedanju započet projektom Priče iz Davnine. Više na: http://mymagicalthoughts.net/.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s